Back to All Events

Luova luonto: Jazz in Nature

  • SoundByNature Nuuksio / Hotelli Nuuksion Sininen Huvila 68 Naruportintie Espoo, 02860 Finland (map)

Jazz in Nature - kurssilla sukelletaan improvisaation ja jazzlaulun maailmaan luonnollisen äänenkäytön ja rytmiikan pohjalta. Tunnustelemme kehon impulsseja, opimme luottamaan sisäiseen pulssiin ja soveltamaan sitä eri tempoisiin kappaleisiin. Löydämme tyylin ja tulkinnan hyödyntämällä omia sisäisiä lähtökohtiamme ja resurssejamme.

Tälle kurssille ota mukaan kaksi vapaavalintaista kappaletta kahtena nuottikopiona. Mieluiten omassa, sinulle sopivassa sävellajissa. Inspiraatioksi voit vilkaista jazzstandardien listaa jazzstandards.com sivustolla.

Kurssi on osa Luontolähtöisen esiintymisvalmennuksen® koulutuskokonaisuutta. Osallistujat saavat halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Saapuminen Siniseen Huvilaan

Bussi tuo suoraan pihaan: Leppävaaran juna-asemalta laiturista 15 linja 238 klo 11:18, perillä Siikarannassa klo 11:53. Paluu Siikarannasta linja 238T klo 16:30, perillä Leppävaaran juna-asemalla klo 17:06.

Ilmoittautuminen

Pienet ryhmäkokomme takaavat yksilöllisen opetuksen. Kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään neljä, maksimiosallistujamäärä 10.

Osallistumismaksu 65€ sisältää arvonlisäveron ja iltapäiväteen/kahvin. Voit maksaa osallistumisen ilmoittautumisen yhteydessä pankki/luottokortilla tai ilmoittautua nyt ja maksaa myöhemmin instituutiosi kautta tai laskulla, epassilla tai kulttuuriedulla. 

fullsizeoutput_1a5c.jpeg

LUONNON ÄÄNEN ÄÄRELLÄ

Kouluttaja Sanni Orasmaalla on yli 20 vuoden pedagoginen ja taiteellinen kokemus äänestä, äänenkäytöstä ja improvisaatiosta. Rakkaus luontoon on tuonut mukaan ekopsykologian ja ekoterapian opinnot, joiden pohjalta luontolähtöinen esiintymisvalmennus® on kehitetty, testattu ja toteutettu yhteistyössä oppilaiden ja asiakkaiden kanssa. Tuloksena on kokonaisvaltainen valmennus joka sopii niin ammattilaisille täydennyskoulutukseksi kuin kenelle tahansa, joka haluaa hyvinvointia ja hyvää oloa luonnosta, äänenkäytöstä ja musiikista.


Kaikkia Luova Luonto - kursseja voit tilata myös yksityisesti toivomaasi paikkaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Nimi *
Nimi
Earlier Event: November 25
Luova luonto: Luontolaulu