Back to All Events

Luova luonto: Luonnon voimaa esiintymiseen ja tulkintaan

  • SoundByNature Nuuksio / Hotelli Nuuksion Sininen Huvila 68 Naruportintie Espoo, 02860 Finland (map)

Luonnon voimaa esiintymiseen ja tulkintaan - kurssilla käsittelemme ja tutkimme esiintymistä ja esiintyjää. Aiheina mm. esiintymisjännitys, esiintyjän viestintä ja luontolähtöinen tulkinta. Tunnustelemme kehon ja ympäristön impulsseja, tutkimme ilmaisullisia resurssejamme ja sovellamme niitä esiintymiseen. Pureudumme viestintään ja viestijätyyppeihin kinestiikan lähtökohdista. Löydämme tyylin ja tulkinnan hyödyntämällä omaa sisäistä ääntämme ja omia resurssejamme.

Tälle kurssille ota mukaan yksi vapaavalintainen kappale kahtena nuottikopiona. Mieluiten omassa, sinulle sopivassa sävellajissa. Voit myös halutessasi ottaa mukaan runon tai tekstin pätkän jos haluat treenata puhetta laulun sijaan.

Kurssi on osa Luontolähtöisen esiintymisvalmennuksen® koulutuskokonaisuutta. Osallistujat saavat halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Saapuminen Siniseen Huvilaan

Bussi tuo suoraan pihaan: Leppävaaran juna-asemalta laiturista 15 linja 238 klo 11:18, perillä Siikarannassa klo 11:53. Paluu Siikarannasta linja 238T klo 16:30, perillä Leppävaaran juna-asemalla klo 17:06.

Ilmoittautuminen

Pienet ryhmäkokomme takaavat yksilöllisen opetuksen. Kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään neljä, maksimiosallistujamäärä 10.

Osallistumismaksu 65€ sisältää arvonlisäveron ja iltapäiväteen/kahvin. Voit maksaa osallistumisen ilmoittautumisen yhteydessä pankki/luottokortilla tai ilmoittautua nyt ja maksaa myöhemmin instituutiosi kautta tai laskulla, epassilla tai kulttuuriedulla. 

fullsizeoutput_1a5c.jpeg

LUONNON ÄÄNEN ÄÄRELLÄ

Kouluttaja Sanni Orasmaalla on yli 20 vuoden pedagoginen ja taiteellinen kokemus äänestä, äänenkäytöstä ja improvisaatiosta. Rakkaus luontoon on tuonut mukaan ekopsykologian ja ekoterapian opinnot, joiden pohjalta luontolähtöinen esiintymisvalmennus® on kehitetty, testattu ja toteutettu yhteistyössä oppilaiden ja asiakkaiden kanssa. Tuloksena on kokonaisvaltainen valmennus joka sopii niin ammattilaisille täydennyskoulutukseksi kuin kenelle tahansa, joka haluaa hyvinvointia ja hyvää oloa luonnosta, äänenkäytöstä ja musiikista.


Kaikkia Luova Luonto - kursseja voit tilata myös yksityisesti toivomaasi paikkaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Nimi *
Nimi
Earlier Event: December 2
Luova luonto: Jazz in Nature
Later Event: June 1
Arctic Sound Retreats 2018