Back to All Events

Luova luonto: Luontolaulu


  • SoundByNature Nuuksio / Hotelli Nuuksion Sininen Huvila 68 Naruportintie Espoo, 02860 Finland (map)

Luontolaulun kurssilla syvennytään luonnon, äänen ja musiikin yhteyteen ennen ja nyt. 

Luontolaulu suo laulajalleen lepohetken ja kanavan purkaa ajatuksiaan, huoliaan ja toiveitaan arjen keskellä. Luonnollisen äänenkäytön harjoitteet rentouttavat ja inspiroivat. Tutustumme luonnon akustiikkaan ja luontolaulun pedagogisiin mahdollisuuksiin, käymme läpi tieteellistä taustaa, teemme rentouttavia ja syventäviä harjoituksia, laulamme, keskustelemme ja inspiroidumme luonnosta ja musiikista.

Sään salliessa käymme myös ulkona, varaa mukaan rento, kiristämätön asu ja ulkoilukamppeet.

Kurssi on osa Luontolähtöisen esiintymisvalmennuksen® koulutuskokonaisuutta. Osallistujat saavat halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Saapuminen Siniseen Huvilaan

Bussi tuo suoraan pihaan: Leppävaaran juna-asemalta laiturista 15 linja 238 klo 11:18, perillä Siikarannassa klo 11:53. Paluu Siikarannasta linja 238T klo 16:30, perillä Leppävaaran juna-asemalla klo 17:06.

Ilmoittautuminen

Pienet ryhmäkokomme takaavat yksilöllisen opetuksen. Kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään neljä, maksimiosallistujamäärä 10. Vahvistamme kurssin toteutumisen viikkoa ennen kurssipäivää tai kun minimiosallistujamäärä on täyttynyt.

Osallistumismaksu 65€ sisältää arvonlisäveron ja iltapäiväteen/kahvin. Voit maksaa osallistumisen ilmoittautumisen yhteydessä pankki/luottokortilla tai ilmoittautua nyt ja maksaa myöhemmin instituutiosi kautta tai laskulla, epassilla tai kulttuuriedulla. 

fullsizeoutput_1a5c.jpeg

LUONNON ÄÄNEN ÄÄRELLÄ

Kouluttaja Sanni Orasmaalla on yli 20 vuoden pedagoginen ja taiteellinen kokemus äänestä, äänenkäytöstä ja improvisaatiosta. Rakkaus luontoon on tuonut mukaan ekopsykologian ja ekoterapian opinnot, joiden pohjalta luontolähtöinen esiintymisvalmennus® on kehitetty, testattu ja toteutettu yhteistyössä oppilaiden ja asiakkaiden kanssa. Tuloksena on kokonaisvaltainen valmennus joka sopii niin ammattilaisille täydennyskoulutukseksi kuin kenelle tahansa, joka haluaa hyvinvointia ja hyvää oloa luonnosta, äänenkäytöstä ja musiikista.


Kaikkia Luova Luonto - kursseja voit tilata myös yksityisesti toivomaasi paikkaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Nimi *
Nimi
Later Event: December 2
Luova luonto: Jazz in Nature