Back to All Events

Johdatus jazzlauluun


Johdatus jazzlauluun

Onko sinua kiinnostanut jo jonkin aikaa jazzlaulu, muttet oikein tiedä mistä aloittaa? Tämä pienryhmä voisi olla juuri sinulle! Tapaamme Huvilakadun tilassa, osallistujia mahtuu mukaan korkeintaan neljä, joten yksilöllinen ohjaus on taattu.

Kuva: Maarit Kytöharju

Kuva: Maarit Kytöharju

Jazzlaulun pohjana on kautta aikain ollut originaalisuus, oman äänen löytäminen ja vahvistaminen, ja toisaalta vuorovaikutus, kommunikointi toisten muusikoiden kanssa.

Johdatus jazzlauluun - kurssilla sukelletaan improvisaation ja jazzlaulun maailmaan luovan äänenkäytön ja rytmiikan pohjalta. Opimme luottamaan pulssiin ja soveltamaan sitä eri tempoisiin kappaleisiin. Löydämme tyylin ja tulkinnan oman kokemuksen kautta. Saat työkaluja rentouttaa ja vahvistaa ilmaisuasi ja tutustut jazzlaulun perusteisiin.

Tämä kurssi sopii niin laulun harrastajille kuin täydennyskoulutukseksi laulupedagogeille.

Ota halutessasi mukaan kaksi vapaavalintaista jazzkappaletta. Mieluiten omassa, sinulle sopivassa sävellajissa. Inspiraatioksi voit vilkaista jazzstandardien listaa jazzstandards.com sivustolla. Nuotteja löydät esim. täältä.

Kevään 2019 kurssit

Johdatus jazzlauluun I (85€)

Ma 11.3. klo 17:30-19

Ti 12.3. klo 17:30-19

Ke 13.3. klo 17:30-19

Johdatus jazzlauluun II (85€)

Ti 23.4. klo 17:30-19

Ke 24.4. klo 17:30-19

To 25.4. klo 17:30-19

Ilmoittaudu mukaan

Tee varaus tästä. Voit maksaa kurssin paikan päällä kortilla tai laskulla.

Ohjaaja

Sanni Orasmaa on jazzlaulun, improvisaation ja äänenkäytön ekspertti 20 vuoden ajalta. Opettajana hän on toiminut kotimaisten oppilaitosten ohella mm. Brooklynin konservatoriossa New Yorkissa 2001-2007 sekä Tampereen yliopiston teatterityön yliopistolehtorina 2014-2016. Tällä hetkellä Sanni toimii Münchenin Musiikkikorkeakoulun jazzlaulun lehtorina sekä omassa yrityksessään SoundByNature Oy:ssa. Hän valmentaa myös Helsingin kaupunginteatterin näyttelijöitä ja toimii tuntiopettajana mm. Metropoliassa ja Sibelius Akatemiassa. Kuuntele Sannin musiikkia täältä.

Later Event: May 20
Laulukurssi Pihlajasaaressa