If we understood the world, we would realize that there is a logic of harmony underlying its manifold apparent dissonances.
— Jean Sibelius
 
havu.png
 
 
Tänään taitaa vihdoin olla se päivä kun Luontolaulu-kirja lähtee painoon. Matka kirjaksi on ollut lämpöisen antoisa retki, jota olemme taittaneet yhtä matkaa graafikko Susanna Appelin ja toimittaja Satu Laatikaisen kanssa. Kuun loppua ja kesän lauluja odotellessa voit poiketa hetkeksi arjen polulta puun juurelle, asettaa käden rintakehälle, tuntea kehon liikkeet käden alla ja antaa hengityksen ja käden lämmön juurruttaa sinut hetkeen. Tässä ja nyt. Minä ja minun luontoni ❤️ #luontolaulu #soundbynature #metsäkustannus #karttakeskus

Kaupoissa kesäkuussa!

Rauhoittuminen löytyi luonnossa laulamalla - Sanni Orasmaa kehitti Luontolaulun auttaaksen asiakkaitaan palautumaan


Sanni Orasmaan teos Luontolaulu - minunkin sisälläni soi johdattaa laulamaan luontoon. Hyvinvointia monin tavoin vahvistava Luontolaulu tarjoaa vaihtoehdon älysormuksille ja appseille. Kirjassa kerrotaan miksi tämä yksi ihmisen vanhimmista hyvinvointiharjotteista on tänä päivänä ajankohtaisempi kuin koskaan aiemmin.

Luontolaulu kokoaa Orasmaan luomat viehättävät harjoitteet oppaaksi: Metsähyräilyt ja äänikävelyt tukevat palautumista ja rauhoittumista, harjoitteiden sivuvaikutuksena myös itsetuntemus ja tunteiden säätelytaidot kohentuvat - on jälleen yhtä itsensä kanssa.

Jokaisella suomalaisella on pääsy luontoon ja lauluun. Ääni pääsee soimaan luonnonhelmassa vapaasti, kuten suomalainen kansanperinnekin on osoittanut jo vuosisatojen ajan. “Entisaikaan ajateltiin, että musikaalisuuden lahjan saa vierailemalla haltijan luona. Nyt tiedämme, että haltijalähde ja laulun taika löytyvät omasta itsestä”, Orasmaa kertoo.

Tunnelmallisen, upeasti kuvitetun Luontolaulu-kirjan opastuksella opit jättämään stressin ja paineen lauluna metsien siimekseen ja järvien ylle. Kuuntele, kuinka kaiku vastaa!

Ilmestyy 1.6.2019

Karttakeskus
1. painos, 2019
ISBN 978-952-266-569-0

Kannen kuva: Petra Roth
Takakannen kuva: Ola Kukkasniemi
Kansi ja taitto: Susanna Appel

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Karttakeskus & Metsäkustannus│Kustannuspäällikkö │Tuomas Kares │ +358 50 595 811 │ tuomas.kares@metsakustannus.fi