SoundByNature Helsinki - Luonto naapurissa

Maaliskuusta 2019 lähtien toimipisteemme Helsingin Merisatamassa toimii tukikohtana äänikävelyille ja valmennuksille Kaivopuistossa ja kesäaikaan myös ihanassa Pihlajasaaressa. Halutessasi pääset mukanamme suoraan keskustasta Meikon luonnonsuojelualueelle Kirkkonummelle.

 

Yksityisvalmennus - Omaa aikaa, luonnonrauhaa, laulun taikaa

Anna itsellesi aikaa ja tilaa tutustua ääneesi omassa rauhassa. Opi löytämään hyvää oloa äänestä ja luonnosta aivan Helsingin keskustan kupeessa.

Yksityinen lauluvalmennus takaa erittäin henkilökohtaisen ja ammatillisen lähestymistavan äänenkäytön haasteisiin ja voi toimia polkuna omien voimavarojen löytämiseen ja hyödyntämiseen. Se sopii esimerkiksi elämän muutosvaiheisiin, vuorovaikutustaitojen, esiintymisen ja yleisökontaktin syventämiseen tai ihan vain hyvinvoinnin tukemiseen.

Voimme yhdistää sisä- ja ulkotapaamiset kaupungissa äänikävelyihin Meikon luonnonsuojelualueella Kirkkonummella. Tavata voimme myös asiakkaan luona. Varaa ensimmäiset laulut jo tänään! Lähetä viesti tai soita Sannille p. 044-513 8321.

Huomasin, että oma ääni on ollut minulle itsestäänselvä asia, jota en ole koskaan miettinyt. Nyt ymmärrän mikä huikea työkalu se on myös stressinhallintaan, rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Laulaminenkin innostaa taas!
 

Tulevia kursseja Helsingissä

Katso kaikki tulevat kurssit Luontolaulun kalenterista: www.luontolaulu.fi/tapahtumat

 
soundbynature_pihlajasaari.jpg
 

Siltasi luontoon - Lähdetään yhdessä metsään suoraan Helsingin keskustan kupeesta

Tekisikö mielesi metsään, mutta yksin ei oikein tule lähdettyä? SoundByNaturen mukana pääset Meikon luonnonsuojelualueelle suoraan Merisatamasta. Yksin tai ryhmäsi kanssa. Osana valmennuskokonaisuutta tai omana reissunaan. Mukaan mahtuu maksimissaan kahdeksan henkilöä. Päivän ohjelma kestää noin 4,5-5 tuntia matkoineen, metsässä vietämme noin kolme tuntia.

 
Kiitos Sanni hienosta kokemuksesta upeassa Meikossa! Autoit minua stressaavassa elämäntilanteessa laskemaan kierroksia, hengittämään ja etsimään omaa ääntäni.
 

Varaa tai kysy lisää


Tulossa - Kesän 2019 Luontolaulukurssit Pihlajasaaressa

24.-28.6. Ma-pe klo 11-16 (Lautta Pihlajasaareen Merisatamasta klo 10:30, paluu klo 16:15) 350€

01.-02.08. To-pe klo 11-16 (Lautta Pihlajasaareen Merisatamasta klo 10:30, paluu klo 16:15) 175€

05.-07.08. Ma-ke klo 11-16 (Lautta Pihlajasaareen Merisatamasta klo 10:30, paluu klo 16:15) 225€

Lisätiedot ja alustavat ilmoittautumiset: Sanni p. 044-513 8321 / info@soundbynature.com

Kuva: Helsingin kaupunginmuseo, kuvaaja Constantin Grünberg

Kuva: Helsingin kaupunginmuseo, kuvaaja Constantin Grünberg


SoundByNature on Metsähallituksen yhteistyökumppani Meikon luonnonsuojelualueella. Yrityksellämme on taksiliikennelupa kaupungista luontoon suuntautuvia kuljetuksia varten. Ohjaajallamme on aina voimassa oleva Punaisen Ristin EA2-ensiapukoulutus. Varmistathan, että vakuutuksesi kattaa ohjelman.