Forest Sound Walk - Äänikävely metsässä, veden äärellä tai talvisella jäällä

fullsizeoutput_2878.jpeg
fullsizeoutput_2873.jpeg
fullsizeoutput_286f.jpeg
iStock-637642880_super.jpg
icesinging2.png
icesinging3.png
fullsizeoutput_2878.jpeg
fullsizeoutput_2873.jpeg
fullsizeoutput_286f.jpeg
iStock-637642880_super.jpg
icesinging2.png
icesinging3.png

Forest Sound Walk - Äänikävely metsässä, veden äärellä tai talvisella jäällä

from 0.00

Saatavilla kaikkina vuodenaikoina.

Rentouttava ja elvyttävä sukellus omaan ääneen ja resonanssiin. Metsä johdattaa uudenlaiseen ymmärrykseen kehon ja äänen yhteistyöstä. Kävely sisältää monipuolisia harjoitteita luonnon hyvää tekevässä ympäristössä. Toukokuusta syyskuulle voimme pienien ryhmien (1-5 henkeä) kanssa yhdistää kävelyyn myös melonnan. Talvisaikaan kävelemme metsässä ja järven jäällä.

Valitse:
Quantity:
Jatka tilaukseen

Kesto: 3 h

Osallistujien enimmäismäärä: 15

Hinta: 500€ sis. Alv 24%

Huom: Kun teet alustavan tilauksen voit jättää maksutiedot täyttämättä! Palaamme asiaan tarjouksen kanssa sähköpostitse tai puhelimitse.

SBN1.jpg

Kävelemme luonnonkaunista, rauhallista, helppokulkuista polkua. Pysähdymme veden äärelle, kuuntelemme ja kokeilemme ääniä maisemassa. Hiljennymme, annamme luonnon vaikuttaa. Löydämme yhteyden luontoon ja itseemme, tähän hetkeen, tähän paikkaan.

Äänillä on omat merkityksensä, jotka koemme usein alitajuntaisesti. Kuuloahan ei saa pois päältä vaan kuulemme ääniä unissammekin. Nykypäivänä emme tunnista ääniä yhtä herkästi kuin ennen, liikenteen kohinaakaan emme huomaa ennenkuin se vaimenee. Meille on tullut tavaksi olla huomioimatta ympäristön melua, mutta samalla olemme menettäneet herkkyyden kuunnella. Luonnossa kuuntelemisen taidon voi löytää uudelleen.

Aukiot ja rannat innostavat kokeilemaan ääntä ja äänen kaikua, kutsuvat vuorovaikutukseen luonnon kanssa. Metsähyräilyt, kutsut ja laulut ovat osa kansanperintöämme. Suomi on soinut aina, mutta luonnossa laulaminen on meiltä matkan varrella unohtunut. Tervetuloa mukaan virkistäytymään ja rentoutumaan niinkuin niin monet sukupolvet meitä ennen. Luonnon ja äänen äärelle.

Kenelle

Äänikävelyt voidaan suunnitella kaiken kuntoisille ja kaiken ikäisille kävelykohtaisesti. Kurssin osaksi, kouluryhmille, virkistyspäiviin sekä matkailijaryhmille. Kävelyt eivät vaadi aiempaa kokemusta laulamisesta.

Miten varustaudun äänikävelylle

Ota mukaan tukevat jalkineet joilla on mukava kävellä. Koska tahtimme on rauhallinen, on tärkeää pukea tarpeeksi lämmintä päälle. Ulkoiluvarusteet, talvisaikaan pipot ja myssyt mukaan. Pieni juomapullokaan ei ole huono idea.


Jos haluat yhdistää tämän aktiviteetin johonkin toiseen kokonaisuuteen tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteys lähettämällä viesti tai soittamalla Sannille nroon +358 44 513 8321.