Lantern Sound Walk - Kaamosajan äänikävely

lyhty.jpg
Luontolaulu_nuotio.jpg
fullsizeoutput_1cdb.jpeg
lyhtykavely.jpg
lyhty.jpg
Luontolaulu_nuotio.jpg
fullsizeoutput_1cdb.jpeg
lyhtykavely.jpg

Lantern Sound Walk - Kaamosajan äänikävely

from 0.00

Saatavilla lokakuusta maaliskuulle.

Pimeys laskeutuu metsän ylle hiljaisten kuiskausten ja rauhoittavien äänien myötä. Yötaivas ja sen loputtomat tarinat ja uskomukset avautuvat. Ylös katsoessa näemme saman taivaan, jota edeltäjämme ovat katsoneet tuhansia vuosia…

Metsä johdattaa uudenlaiseen ymmärrykseen kehon ja äänen yhteistyöstä. Kävely sisältää monipuolisia harjoitteita luonnon hyvää tekevässä ympäristössä.

Valitse:
Quantity:
Jatka tilaukseen

Kesto: 3 h

Osallistujien enimmäismäärä: 15

Hinta: 500€ sis. Alv 24%

Huom: Kun teet alustavan tilauksen voit jättää maksutiedot täyttämättä! Palaamme asiaan tarjouksen kanssa sähköpostitse tai puhelimitse.


Rentouttava ja elvyttävä sukellus omaan ääneen ja resonanssiin

Tervetuloa kokemaan metsän yö sellaisena kuin se oli ennen vanhaan. Polkumme johtaa kansanperinteen ja luontolaulun maisemiin. Kokoonnumme nuotion äärelle kokemaan ääniä ja tarinoita niinkuin ihmiset Suomessa ovat tehneet satoja vuosia... Valmistaudu rentoutumaan ja inspiroitumaan!

Reitti

Aloitamme kävelyn puolen tunnin alustuksella sisätiloissa tai nuotion äärellä. Kävelemme hiljaista tahtia n. 3km:n matkan. Päätämme illan joko nuotiolla tai sisätiloissa yhteisellä keskustelutuokiolla. Vaatetus sääolosuhteiden mukaan, käytä ulkokenkiä, esimerkiksi vaelluskenkiä, joissa on korkeampi nilkka.


Jos haluat yhdistää tämän aktiviteetin johonkin toiseen kokonaisuuteen tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteys lähettämällä viesti tai soittamalla Sannille nroon +358 44 513 8321.