Haluaisitko…

…tauon melusta?

…löytää uusia tapoja nauttia luonnosta ja musiikista?

…antaa äänesi kuulua?

…olla enemmän läsnä päivittäisissä kohtaamisissa?

…oppia kuinka voit luonnon ja luovan äänenkäytön avulla tukea hyvinvointiasi?

Luonnossa ja luonnon kanssa laulaminen voi auttaa rentoutumaan ja helpottaa jännityksiä. Mutta laulamalla voit myös vapauttaa ilmaisuasi ja palauttaa elävän läsnäolon taidon. Löytää sisältäkumpuavan, ympäristön kanssa virtaavan elinvoiman.

Jazzlaulaja Sanni Orasmaan luotsaama SoundByNature yhdistää maailman puhtaimman luonnon ja modernin ääni- ja esiintymisvalmennuksen. Järjestämme kursseja ja luontoelämyksiä ympäri Suomen paikoissa, jotka tarjoavat luonnon kauneutta ja rauhaa. 

 
 
Metsässä kävely rauhoittaa tietysti jo sinällään, mutta Sanni toi siihen aivan uuden kokemuksellisen ja syvän ulottuvuuden.
 
 

Luonto äänessä - Ääni luonnossa

 
 

Luomme yksinkertaisia mutta tehokkaita taitoja ja käytäntöjä tukeaksemme äänen, kehon ja luonnon yhteyttä.

 

Luontolähtöinen esiintymisvalmennus yhdistää akateemisen taustan, kokemuksellisen käytännön ja tunnetaidot

 

Koulutuksemme pohjaa jatkuvaan uteliaisuudesta kumpuavaan tutkimustyöhön ja 20 vuoden kansainvälisesti tunnustettuun käytännön kokemukseen ääni- ja esiintymiskoulutuksen aloilla.

Lue lisää…

 

Ota yhteyttä!

 

Lähetä viesti tai soita Sannille +358-44-5138321.


Sanni Orasmaa

SoundByNature Oy

sanni@soundbynature.com

instagram: sound_by_nature

#soundbynature


SoundByNature on Metsähallituksen yhteistyökumppani ja mukana Lapin yliopiston vetämässä ARCTISEN -  Culturally Sensitive Tourism hankkeessa, joka toteutetaan arktisilla alueilla vuosina 2018-2021. Olemme sitoutuneet noudattamaan kestävän matkailun periaatteita sekä vastuullisen ja eettisesti kestävän saamelaismatkailun toimintaperiaatteita.