Back to All Events

Bianca Morales

  • Träskändan kartanon Makasiini (map)

Bianca Morales aloitti esiintyvän ja levyttävän artistin uransa jo 1980-luvun alussa Grani Big Bandin solistina. V. 1984 afrokuubalaisen muusikkoisän ja suomen-ruotsalaisen äidin tyttrestä tuli koko kansan suosikki reggaehenkisell kappaleella Our Party silloisen Mainos-tv:n (nyk. MTV3) ensimmäisen Kevään Sävel-kilpailun voiton myötä.

FIM_Bianca_lastenkons.kuva_MikkoKauppinen.jpg

Bianca Morales on tehnyt yhteistyötä lasten ja nuorten kanssa jo uransa alkuvaiheista alkaen toimien mm. Kauniaisten nuorisotalolla nappuladisko-DJ:n ja nuoriso-ohjaajan apulaisena. Radiossa Bianca juonsi suosittua Ungdomensgava i toner-ohjelmaa (suomalainen vastine ohjelmalle oli Nuorten sävellahja). 

Yhteistyö lasten ja nuorten kanssa tiivistyi, kun Bianca Morales Productions Oy tuotti sisällön 24:aan musiikkivideoon YLE TV 1 Lasten- ja nuortenohjelmille. Valitut Palat julkaisi kotivideon 10:n videon sarjasta Hottikokki. Sarjan Säästämme luontoa, suojelemme eläimiä-lauluista kahdeksan on julkaistu CD:lla.

Kesällä 2005 julkaistiin Pori Jazz Kids Festivaleilla yhteistyössä Maailman luonnonsäätiön WWF:n kanssa uusi julkaisu "Yhteinen maailmamme", joka sisältää eläin- ja luontomusiikkivideosarjan kaikki 14 laulua.
Jokainen 24:sta laulusta edustaa eri musiikkityyliä rapista rockiin, salsasta swingiin ja valssista cha-chaan. 

Bianca esiintyy säännöllisesti lapsille ja nuorille päiväkodeissa, kulttuurikeskusten konserteissa ja perhetapahtumissa sekä jazz- ja blues-festivaaleilla. Myos yleisö osallistuu esityksiin tanssimalla ja laulamalla Biancan innostavalla opastuksella.


Ennakkovaraus

Forest in Me - luontokonserttisarja on yleisölle ilmainen, mutta koska tila on pieni, on ennakkovaraus tarpeen. Voit varata paikan myös ystävällesi, yhdelle tai vaikka jokaiselle illalle. Varauksen yhteydessä pyydämme sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron mahdollisia muutoksia varten.

Saapuminen Träskändaan

Träskändan kartanon Makasiini sijaitsee päärakennuksesta n. 100m länteen. Autot voi jättää Aurorakodin parkkipaikalle (sisäänajo Träskändanristi 4:n puolelta), lähin linja-autopysäkki Träskändanristi.

 Träskändan Makasiini on alunperin rakennettu viljavarastoksi 1800-luvun alkupuolella. Rakennuksen piirrokset ovat Engelin allekirjoittamat.

Träskändan Makasiini on alunperin rakennettu viljavarastoksi 1800-luvun alkupuolella. Rakennuksen piirrokset ovat Engelin allekirjoittamat.


Forest in me│Ohjelma

Jazzlaulaja, pedagogi ja Luontolaulun kehittäjä Sanni Orasmaa kuratoi Forest in me - luontokonserttisarjan Träskändan kartanon Makasiinissa syyskaudella 2018. Konserttisarja järjestetään Espoon kaupungin tuella.

21.10. Petri Krzywacki

28.10. Mikko Innanen

4.11. Bianca Morales - Luontoaiheisia lauluja lapsille!

11.11. Sanni Orasmaa

18.11. Juho Laitinen

25.11. Seppo Kantonen

2.12. Tapani Rinne

9.12. Sanna Kurki-Suonio

16.12. Träskändan joulu

lyhty.jpg

Konserttien jälkeen sytytämme lyhdyt ja kutsumme kuulijat äänikävelylle Träskändan puistoon.

 
Meillä jokaisella on sisällämme metsä, johon maailman metsät heijastuvat.

Luonto koskettaa elämäämme usein niin hienovaraisesti, ettemme edes huomaa kosketusta ennenkuin se on jo poissa. Kun palaamme luontoon ovat lapsuuden puummekin taas läsnä, nuo puut, jotka muistamme aikojen takaa, puut jotka olivat ystäviämme kauan sitten.

Minun metsääni on lapsesta saakka kuulunut Träskändan ikiaikainen tammi, jota olen käynyt tervehtimässä pikkutytöstä lähtien. Nyt olen palannut sen juurille ja tuonut musiikin mukanani.

Tässä konserttisarjassa maamme eturivin taiteilijat kertovat oman luontotarinansa.

Keskustellaan, kuunnellaan, jaetaan ja koetaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
— Sanni Orasmaa
 
 
Earlier Event: October 28
Mikko Innanen
Later Event: November 11
Sanni Orasmaa