Back to All Events

Petri Krzywacki

  • Träskändan kartanon Makasiini (map)

Luonto jazzmusiikissa. Forest in Me - sarjan avajaiskonsertissa esiintyvät Petri Krzywacki vieraanaan laulaja Sanni Orasmaa.

Kitaristi, säveltäjä ja sovittaja Petri Krzywacki (s.1971) keskittyy jazz-musiikkiin, mutta on työkennellyt laaja-alaisesti kansainvälisessä musiikkipiireissä. Hänet tunnetaan taitavana ja luovana muusikkona yli kahden vuosikymmenen ajalta.

Suomalaisten yhtyeidensä ohella Krzywackilla on useita maineikkaita kansainvälisiä yhteistyökumppaneita, joihin kuuluvat mm. Antti Sarpila, Wade Mikkola, Ulf Johansson-Werre (SWE), Alan Matheson (CAN), Leroy Jones (USA), Juli Wood (USA) ja Dan Barnett (AUS).

Krzywacki on julkaissut omalla nimellään kaksi kriitikoiden ylistämää CD-levyä, "One Step Out” (2007) ja ”Open Source” (2009). Levytyksillä on mukana kaksi new yorkilaismuusikkoa, Hans Glawischnig (bass) ja Mark Ferber (drs).

www.petrikrzywacki.com

Petri Krzywacki swings and burns with clarity and a great tone ...he’s making music that goes straight for the sweet notes with an extremely high level of guitar craftsmanship.... check him out!
— Jonathan Kreisberg

Forest in me│Ohjelma

Jazzlaulaja, pedagogi ja Luontolaulun kehittäjä Sanni Orasmaa kuratoi Forest in me - luontokonserttisarjan Träskändan kartanon Makasiinissa syyskaudella 2018. Konserttisarja järjestetään Espoon kaupungin tuella.

21.10. Petri Krzywacki

28.10. Mikko Innanen

4.11. Bianca Morales - Luontoaiheisia lauluja lapsille!

11.11. Sanni Orasmaa

18.11. Juho Laitinen

25.11. Seppo Kantonen

2.12. Tapani Rinne

9.12. Sanna Kurki-Suonio

16.12. Träskändan joulu

lyhty.jpg

Konserttien jälkeen sytytämme lyhdyt ja kutsumme kuulijat äänikävelylle Träskändan puistoon.


Ennakkovaraus

Forest in Me - luontokonserttisarja on yleisölle ilmainen, mutta koska tila on pieni, on ennakkovaraus tarpeen. Voit varata paikan myös ystävällesi, yhdelle tai vaikka jokaiselle illalle. Varauksen yhteydessä pyydämme sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron mahdollisia muutoksia varten.

 

Saapuminen Träskändaan

Träskändan kartanon Makasiini sijaitsee päärakennuksesta n. 100m länteen. Autot voi jättää Aurorakodin parkkipaikalle (sisäänajo Träskändanristi 4:n puolelta), lähin linja-autopysäkki Träskändanristi.

Träskändan Makasiini on alunperin rakennettu viljavarastoksi 1800-luvun alkupuolella. Rakennuksen piirrokset ovat Engelin allekirjoittamat.

Träskändan Makasiini on alunperin rakennettu viljavarastoksi 1800-luvun alkupuolella. Rakennuksen piirrokset ovat Engelin allekirjoittamat.

Meillä jokaisella on sisällämme metsä, johon maailman metsät heijastuvat.

Luonto koskettaa elämäämme usein niin hienovaraisesti, ettemme edes huomaa kosketusta ennenkuin se on jo poissa. Kun palaamme luontoon ovat lapsuuden puummekin taas läsnä, nuo puut, jotka muistamme aikojen takaa, puut jotka olivat ystäviämme kauan sitten.

Minun metsääni on lapsesta saakka kuulunut Träskändan ikiaikainen tammi, jota olen käynyt tervehtimässä pikkutytöstä lähtien. Nyt olen palannut sen juurille ja tuonut musiikin mukanani.

Tässä konserttisarjassa maamme eturivin taiteilijat kertovat oman luontotarinansa.

Keskustellaan, kuunnellaan, jaetaan ja koetaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
— Sanni Orasmaa
 
 
Later Event: October 28
Mikko Innanen