Back to All Events

Sanna Kurki-Suonio

  • Träskändan kartanon Makasiini (map)

Sanna Kurki-Suonio (s. 1966) on suomalainen laulaja, kanteleensoittaja sekä säveltäjä. Hän on toiminut yliopettajana Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelmassa Joensuussa ja opettanut laulua Sibelius-Akatemiassa tuntiopettajana.

Vuodesta 1990 vuoteen 1999 hän oli mukana Hedningarna-yhtyeessä. Ensimmäisen sooloalbuminsa Musta (1998) julkaisun jälkeen Kurki-Suonio teki yhdessä ruotsalaisen viulisti Magnus Stinnerbomin kanssa kiertueen Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Kurki-Suonio teki Kalevalan 150-vuotisjuhlakonserttiin rock-muusikko A.W. Yrjänän kanssa ”Taivaantakoja”-teoksen.

Kurki-Suonio on ollut mukana muun muassa Ismo Alangon, Pekka Lehden, Hannu Sahan, Transjoikin, Frode Fjellheimin, Tellu Turkan ja Tapiolan kamarikuoron levytyksissä. Vuonna 2004 hän julkaisi yhdessä Riitta Huttusen kanssa uuden albumin Kainuu.

Sannan uusin projekti Sans on kuluvana vuonna saavuttanut maailmanmusiikin listat levyllä Kulku. Kuuntele kappale täällä.

Kurki-Suonio sai Kalevalaisten naisten joka viides vuosi jakaman Elsa Heporauta -palkinnon suomalais-kansallisen kulttuurin kehittämisestä vuonna 2005. Sanna Kurki-Suonio Trion albumi Huria sai Etno-Emman vuonna 2008. Hänelle myönnettiin Joensuu-palkinto kaupungin 160-vuotisjuhlassa 29.11.2008.[1]

Sanna Kurki-Suonion taiteellinen tohtorintutkinto "Laulajan hiljainen haltioituminen" tarkastettiin 9.5.2009.

Lähde: Wikipedia


Ennakkovaraus

Forest in Me - luontokonserttisarja on yleisölle ilmainen, mutta koska tila on pieni, on ennakkovaraus tarpeen. Voit varata paikan myös ystävällesi, yhdelle tai vaikka jokaiselle illalle. Varauksen yhteydessä pyydämme sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron mahdollisia muutoksia varten.

Saapuminen Träskändaan

Träskändan kartanon Makasiini sijaitsee päärakennuksesta n. 100m länteen. Autot voi jättää Aurorakodin parkkipaikalle (sisäänajo Träskändanristi 4:n puolelta), lähin linja-autopysäkki Träskändanristi.

Träskändan Makasiini on alunperin rakennettu viljavarastoksi 1800-luvun alkupuolella. Rakennuksen piirrokset ovat Engelin allekirjoittamat.

Träskändan Makasiini on alunperin rakennettu viljavarastoksi 1800-luvun alkupuolella. Rakennuksen piirrokset ovat Engelin allekirjoittamat.


Forest in me│Ohjelma

Jazzlaulaja, pedagogi ja Luontolaulun kehittäjä Sanni Orasmaa kuratoi Forest in me - luontokonserttisarjan Träskändan kartanon Makasiinissa syyskaudella 2018. Konserttisarja järjestetään Espoon kaupungin tuella.

21.10. Petri Krzywacki

28.10. Mikko Innanen

4.11. Bianca Morales - Luontoaiheisia lauluja lapsille!

11.11. Sanni Orasmaa

18.11. Juho Laitinen

25.11. Seppo Kantonen

2.12. Tapani Rinne

9.12. Sanna Kurki-Suonio

16.12. Träskändan joulu

lyhty.jpg

Konserttien jälkeen sytytämme lyhdyt ja kutsumme kuulijat äänikävelylle Träskändan puistoon.

 
Meillä jokaisella on sisällämme metsä, johon maailman metsät heijastuvat.

Luonto koskettaa elämäämme usein niin hienovaraisesti, ettemme edes huomaa kosketusta ennenkuin se on jo poissa. Kun palaamme luontoon ovat lapsuuden puummekin taas läsnä, nuo puut, jotka muistamme aikojen takaa, puut jotka olivat ystäviämme kauan sitten.

Minun metsääni on lapsesta saakka kuulunut Träskändan ikiaikainen tammi, jota olen käynyt tervehtimässä pikkutytöstä lähtien. Nyt olen palannut sen juurille ja tuonut musiikin mukanani.

Tässä konserttisarjassa maamme eturivin taiteilijat kertovat oman luontotarinansa.

Keskustellaan, kuunnellaan, jaetaan ja koetaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
— Sanni Orasmaa
 
 
Earlier Event: December 2
Tapani Rinne Radioton
Later Event: December 16
Träskändan joulu