Matka itseen, toisiin ja luontoon

Päivä luonnossa ei ole pelkästään hyvinvointipäivä, vaikka hyvä olo syntyykin “luonnostaan”. Oman persoonan ja voimavarojen luontevaa käyttöä voidaan harjoitella luontoympäristössä. Luonnossa ilmaisu vahvistuu, metsä kutsuu kokeilemaan myös improvisaatiota, toimintaa ilman ennakkosuunnitelmaa. Positiiviset kokemukset vahvistavat luottamusta omiin voimavaroihin niin vuorovaikutustilanteissa kuin esiintyessäkin.

Lempeässä tunnelmassa äänen ja kehon huippuammattilaisen käsissä oli helppo heittäytyä kokeilemaan ja huomata vaikutukset mieleen ja kehoon välittömästi.
 

Yhteistyön tiivistäminen

Luonto antaa mahdollisuuden vahvistaa läsnäoloa ja vuorovaikutusta omasta tilasta käsin, oman kokemuksen kautta. SoundByNaturen harjoitteet ohjaavat vahvistamaan yksilöllistä ääntä ja auttavat säätelemään tunteita ja toimintaa ryhmässä ilman että oma tilan tunne katoaa.

Sannin ammattitaito ja syvä perehtyneisyys kehoon, ääneen, musiikkiin ja resonanssiin avasivat uuden maailman omaan ääneen ja ymmärryksen siitä, miten keho, ääni, ympäristö ja mielentila vaikuttavat meihin.
 

Äänenkäytön ja esiintymisen vahvistaminen

Luonto toimii esiintymisen harjoittamisessa ympäristönä, jossa meidän on mahdollista avartaa ilmaisuamme ja vahvistaa viestintäämme omien voimavarojemme kautta ilman, että esiintymistä rakennetaan ulkoapäin. Hyräily ja puhuminen parantavat suorituskykyä, hengityksen kulkua ja kehon asentoa. Luova äänenkäyttö kehittää ilmaisua, auttaa keskittymään ja säätelemään mielialaa lievittäen stressiä ja masennusta. Voimme vahvistaa myös vieraalla kielellä esiintymistä toteuttamalla ohjelman tai sen osan esim. englanniksi tai saksaksi.

Yhteishengen luominen

Yhdessä laulaminen lujittaa tutkitusti sosiaalisia siteitä ja vahvistaa yhteistyötaitoja. Yhteisten elämysten jakaminen ja yhdessä luonnossa toimiminen ovat kokemuksia, joihin palataan ja joita muistellaan yhdessä pitkään.

Aamupalaverissa kertasimme vielä kokemaamme yhdessä. Tässä ajatuksiamme:
- Ihana rento ilmapiiri
- Paljon hyödyllistä tietoa vuorovaikutukseen ja äänenkäyttöön
- Ihan uusia näkökulmia ja tietoa
Lämmin kiitos!

SoundByNature-valmennuskokonaisuus on kolmen tunnin matka itseen, toisiin ja luontoon. Voit valita sesongin mukaan kaiun ja oman kaikupohjan löytämistä vesillä, ottaa luonnon voimavaraksi metsäkävelyllä, vahvistaa esiintymistaitoja tai oppia luovaa äänenkäyttöä sisätiloissa.

Ohjelma sopii yritysryhmille työhyvinvointipäivään, johtoryhmätyöskentelyn tukemiseen tai esiintymisvalmennukseen, valmennamme myös yksityishenkilöitä ja äänenkäytön ammattilaisia.

Kokonaisuus (alustus - aktiviteetti - purku) kestää kolme tuntia. Halutessasi voimme lisätä ohjelmaan aamukahvin / brunssin / lounaan / illallisen.

Ohjelma on mahdollista toteuttaa myös koko päivän kokonaisuutena.

 
Itselleni vahvistui moni asia, joista aion jatkaa porukan kanssa. Kun se on yhdessä kuultu ja käyty, on asiaan helpompi viitata/palata.


Yksityisvalmennus

Yksityisvalmennus takaa erittäin henkilökohtaisen ja ammatillisen lähestymistavan äänenkäytön ja esiintymisen haasteisiin. Tyypillinen valmennusprosessi kestää 2-3 kuukautta. Valmennus pyrkii lisäämään tietoisuutta, avaamaan mahdollisuuksia ja toimimaan polkuna omien äänellisten voimavarojen löytämiseen ja hyödyntämiseen.

Valmennus sopii esimerkiksi elämän muutosvaiheisiin tai vuorovaikutustaitojen, esiintymisen ja yleisökontaktin syventämiseen.

Lue lisää: SoundByNature Helsinki

 
Kiitos Sanni hienosta kokemuksesta upeassa Meikossa! Autoit minua stressaavassa elämäntilanteessa laskemaan kierroksia, hengittämään ja etsimään omaa ääntäni.