Enemmän kuin tavallinen laulutunti tai luontoretki (Yhdistimme ne täydentämään toinen toisiaan!)

SoundByNaturen valmennukset pohjaavat Sanni Orasmaan kehittämään Luontolähtöisen esiintymisvalmennuksen menetelmään.

 
Metsässä kävely rauhoittaa tietysti jo sinällään, mutta Sanni toi siihen aivan uuden kokemuksellisen ja syvän ulottuvuuden.
 

Luontolähtöinen esiintymisvalmennus on kehitetty tukemaan kehollista ja sisäistä kokemusta äänestä. Kokemuksen myötä läsnäolo ja kommunikaatio vahvistuu niin esiintyessä kuin muussakin arjessa. Koulutus pohjaa akateemiseen tutkimukseen, kouluttaja Sanni Orasmaalla on 20 vuoden kokemus alalta. Toimimme koko Suomen alueella Etelä-Suomen luonnonsuojelualueista pohjoisimpaan Inariin. Kaikkien valmennustemme sijainnit tarjoavat koulutussisältöä tukevaa luonnon kauneutta ja rauhaa.

Pidämme ryhmäkoot pieninä, jotta yksilöllinen ohjaus toteutuu porukassakin. Toteutamme myös yksityisiä valmennuksia, sekä kasvotusten että verkon välityksellä.

 
 

Miten luonto liittyy äänenkäyttöön ja esiintymiseen?

Me ihmiset tarvitsemme kasvua tukevan ympäristön kehittääksemme kehollista ja henkistä hyvinvointiamme. Ympäristön tulisi olla meille ymmärrettävä, helposti lähestyttävä ja turvallinen. Hakeudumme vaistomaisesti meille tuttuihin ympäristöihin, joiden koemme tukevan meitä tavoitteissamme.

Turvallisen ympäristön tarve vaihtelee kykyjemme ja voimavarojemme mukaan. Mitä enemmän koemme kuormitusta, jännitystä, stressiä tai muuta painetta, sitä enemmän tarvitsemme salutogeenista eli terveyttämme ja hyvinvointiamme edistävää ympäristöä, joka tukee kuormituksesta palautumista.

SBN33.jpg

Luonto on meille aikojen alusta tuttu elementti, jonka tunnemme ja jota meidän on helppo lähestyä. Luonnossa saamme tilaa ajatella ja olla, turvaa kokea keskeneräisyyttä ja kohdata uusia haasteita.

 

Elämyksiä luonnossa

Valmennuksia yrityksille ja yhteisöille

SoundByNature on Metsähallituksen yhteistyökumppani ja mukana Lapin yliopiston vetämässä ARCTISEN -  Culturally Sensitive Tourism hankkeessa, joka toteutetaan arktisilla alueilla vuosina 2018-2021. Olemme sitoutuneet noudattamaan kestävän matkailun periaatteita sekä vastuullisen ja eettisesti kestävän saamelaismatkailun toimintaperiaatteita.